Helio GT30

In an iconic house from the late 60’s, with material like marble, granite and teak panel it was soon clear to us that preserving and refining would be big focus in this project. To fully diverge from the pompous bank feeling, the building housed at one time, we also added a lot of color, neon and contrasting layers. We wanted to end up with something professional but more relaxed. Like a creative member’s club from the 70’s. A venue far away from one size fits all, including a cafe, restaurant, gym, podcast studio, event venues, meeting venues, bicycle garage and on that – service beyond everything. The feeling of a high-class hotel but an office, within a stone's throw from Stureplan.

Project facts

Brief: Interior office venue, Stockholm
Assignment: Conceptual idea and interior design
Client: Helio Works
Year: 2017

More

Press inquiry

More about Helio GT30

Projects