Löie Söderport

With inspiration from the hidden inner courtyards in Visby and Gotlandish construction tradition, this project has grown in a historic and totally unique location right outside Visby Town Wall. A small block of limestone houses with 15 apartments and 6 townhouses around an inner courtyard with limestone walking paths, brick wall surrounded patios and the communal greenhouse among meadow flowers and perennial flower-beds.

Project facts

Brief: Property development, Visby
Assignment: Exterior and interior concept and design
Client: Gillöga Fastigheter
Year: 2019

More

Project facts

Brief: Property development

Assignment: Exterior and interior concept and design

Client: Gillöga

Year: 2016

More

Press inquiry

Interested to learn more about Lindbacken? Click here!

Projects